Gathring Pertama Teknonesia (10)

Hari ini Teknonesia mengadakan gathering dengan para member yang tergabung di group Facebook Teknonesia di Perpustakaan USU. Gathering ini adalah gathering terbuka yang pertama yang diadakan oleh Teknonesia. Gathering ini juga bisa disebut sebagai gathering mini karena member yang hadir tidak terlalu banyak, mungkin disebabkan karena cuaca yang buruk dan lokasi yang jauh dari rumah para member.

Pada gathering ini pengurus dari Teknonesia satu persatu menceritakan tentang Teknonesia, sharing-sharing pengalaman di bidang IT, dan lain sebagainya termasuk menyampaikan visi dan misi dari Teknonesia yang belum pernah dibahas sebelumnya. Pada kesempatan ini Teknonesia juga meminta kepada member untuk bisa memberikan saran, kritik, dan harapan tentang komunitas yang bisa dikatakan masih seumur jagung ini. Berbagai kritik, saran dan harapan pun berhasil dihimpun dari para member, diantaraya adalah:

  • Update artikel di Teknonesia.com lebih sering.
  • Setiap pertanyaan di group Facebook agar dijawab.
  • Memperkenalkan founder Teknonesia kepada para member.
  • Penulis di Teknonesia ditambah.
  • Tempat pertemuan yang tetap dan mudah dijangkau.
  • Dan lain lain.

Semua saran, kritik dan harapan akan kami tampung demi kemajuan Teknonesia. Pada pertemuan ini pengurus dan member saling berkenalan satu salam lain, saling bercengkrama dan sangat terlihat kehangatan suasana antara member dengan adanya canda dan tawa.

Kami berharap acara seperti ini bisa dilaksanakan dengan rutin, munkgin 1 atau 2 bulan sekali sehingga akan tercipta sebuah komunitas dengan warna kekeluargaan yang pada akhirnya menciptakan insan-insan IT yang santun dan tidak mementingkan diri sendiri.

Berikut ini adalah beberapa dokumentasi yang diabadikan dari acara ini:

Gathring Pertama Teknonesia (1)

Gathring Pertama Teknonesia (2)

Gathring Pertama Teknonesia (3)

Gathring Pertama Teknonesia (4)

Gathring Pertama Teknonesia (5)

Gathring Pertama Teknonesia (6)

Gathring Pertama Teknonesia (7)

Gathring Pertama Teknonesia (8)

Gathring Pertama Teknonesia (9)

Gathring Pertama Teknonesia (10)

Gathring Pertama Teknonesia (11)

Gathring Pertama Teknonesia (12)

50 COMMENTS

  1. If you’re still on the fence: grab your favorite earphones, head down to a Best Buy and ask to plug them into a Zune then an iPod and see which one sounds better to you, and which interface makes you smile more. Then you’ll know which is right for you.

  2. Gee, I didn't know you were a ronulan, oh, sorry, let me put it in PLAIN ENGLISH, a supporter of Ron Paul. Is your "plan" that by wasting your vote on R. Paul and helping get Barack Hussein Obama get another term that things will be so out of control by 2016 that the magic saviour will appear (Rand Paul) and bring the country back from the brink?If you have to chose between 2 evils (and you do), why would you CHOSE the greater evil?

  3. Me parece que se estan emocionando demaciado, el efecto está re bien, y la rutina también. No entiendo por qué toda la magia que presentan acá la critican como si fuera magia para magos… para un espectador común esa rutina es totalmente mágica, casi rosando el milagro… En mi opinión deberían volver a pensar para ustedes mismos… ¿Para quién está destinada la magia?

  4. Superb site you have here but I was wondering if you knew of any message boards that cover the same topics discussed in this article? I’d really like to be a part of community where I can get advice from other experienced individuals that share the same interest. If you have any suggestions, please let me know. Bless you!

  5. Please let me know if you’re looking for a writer for your weblog. You have some really great posts and I believe I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d absolutely love to write some content for your blog in exchange for a link back to mine. Please shoot me an email if interested. Kudos!

  6. “I swear, with every passing day of the apocalypse this stuff starts sounding more and more like spew from a “householder yoga tradition” obsessed with becoming a “homeowner yoga confidence trick.””It occurred to me that this could also be multilevel-marketing of a fashion. Make a franchise brand amongst better-heeled students who “want to open their own studio” …

  7. “Prude” carries with it a stigma that it shouldn’t, much like many of the words that are aligned with good morals and/or what the Christian lifestyle should be like. It’s funny; being prude among the other things alluded to is arguably non-PC nowadays, and being the opposite is what is accepted. Further proof, in my opinion, of how evil this world is and where it’s headed.

  8. yeah, but we’re misfits’ own misfits. We stand by the side of the road holding up middle fingers to both caravans.And I should be working too, but I just realized I need to revise the ending of this thing again. And besides averted berserker fit is an illness.

  9. うまく距離を置いたつきあいにシフトできるといいですね。1番~9番の原因、これはなかなかキツイと思います。私だったら・・8番まではぐーっとこらえて9番に関しては旦那さんとかを引き合いに出してもやめてもらう方向にやんわりだけどキッパリ(難しいですが・・)伝えるかな。あとはお誘いなども何回かに一回のように徐々に間引いていくとか電話とかも長くなりそうなら子どもなどをダシに切るとか。原因のところを見て・・そのお友達もいろいろ不安だったり自信がなかったりさびしかったりするのかなあと思いました。Mizu2さんもお世話になったこともあるしお友達のそんなところを感じてあんまり冷たくするのも・・みたいなところもあるのかな、などと思ったりしました。でもいろいろあるにせよそのお友達はちょっとMizu2さんに依存しすぎだし甘えすぎだと思います。よい関係を続けるためにはやはりお互いが自立し、相手のことを思いやる気持ちがないとムリかと思います。思い切って一歩踏み出してみてください!いったん離れることでまたお友達のよいところも見えてくるかもしれません。

  10. Excellent beat ! I wish to apprentice while you amend your site, how can i subscribe for a blog site? The account aided me a acceptable deal. I had been a little bit acquainted of this your broadcast provided bright clear idea

  11. This week pa lang? Bakit? Akala ko this month pa lang. Bwehehe!Makikita ng dentist kung okay pa ang pasta mo, sa bibig at sa x-ray. Kung okay pa, wala kang problem tungkol diyan. Kadalasan, kapag taga-Sparta ang patient, ang mga pasta nila, laging tumatagal ng habambuhay. 300 na ang naging patient kong Spartan, lahat sila hindi pa nasisraan ng pasta.

  12. Dear Sir, MadamI am your client of Voipcheap.com. My user name is cindyngoc, I have 13.41 euro in my account and 246 free days. Why can’t I make a phone call to any free destination?When I am making a phone call, the computer answers that: The other party ended the call due to an unknown error.Please let me know if I am making any mistake?I am looking forward to your help.Thank youyour sincerelyNguyen Tien Dung

  13. What i don’t understood is actually how you’re not really much more smartly-liked than you may be now. You are very intelligent. You know thus significantly in terms of this topic, made me individually believe it from so many varied angles. Its like women and men aren’t fascinated until it is something to do with Lady gaga! Your individual stuffs outstanding. At all times maintain it up!

  14. Haah.tu yg sy heran,dealer2 pb ni sumenye montel2.kalo kata pb ni berkesan,mesti masing-masing da kurus macam model,sbb kononnye diorg dah cuba.tp sampai skg sy tgok dealer yg jual pB kat saya tu still gemok.Masa nak suruh kita beli bukan main lagi,bila kita tanye nape still takde effect,macam2 alasan. +2Was this answer helpful?

  15. Eu sempre disse que Montemor é muito bom para viver e não é só por causa das empadas……Como já reparaste tenho estado ocupada com o Congresso. Só amanhã à tarde é que vou ouvir música.Mas este video vou vê-lo já de eguida.Bom domingoAbreijos por aí.

  16. buat lagi dong gath nya 😀 mau ikuuuut .. yg kemaren gak tau kalau ada acara beginian.. tapi siang ya abang abang haha :thumbup

  17. acara berikutnya harus lebih rame
    kalau untuk teknonesia harus semangat dan semangatnya harus membara seperti Api :request

  18. wah mantap :mewek biar pun terkendala cuaca
    semua nya tetap semangat yach
    semoga kedepan nya teknonesia makin berkembang dan maju
    semangat
    :iloveindonesia

  19. alhamdulillah acaraanya sukses,walaupun tidak banyak yg hadir karena faktor cuaca yg kurang mendukung,pokoknya :2thumbup untuk acara first gath teknonesia ini
    Semoga gath selanjutnya bisa lebih asyik lagu :2thumbup

LEAVE A REPLY